آمادگی پرداخت تسهیلات برای توسعه بوم‌گردی‌ها در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: آمادگی پرداخت تسهیلات مورد نیاز برای توسعه بوم‌گردی‌ها در این استان وجود دارد.

به گزارش میراث‌آریا، محمدکاظم منزوی روز پنجشنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۳ در آیین بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری شهرستان بروجن گفت: شرایط برای سرمایه‌گذاری در چغاخور شهرستان بروجن و اطراف آن به‌طور کامل فراهم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری زیرساخت‌های فرهنگی و تجربه‌های بزرگان منطقه برای توسعه گردشگری را ضروری دانست و افزود: با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد به‌دنبال تعریف استانداردهایی برای توسعه بوم‌گردی‌ها با هدف افزایش جذب گردشگران هستیم.

او تصریح کرد: اجرای طرح‌های گردشگری کشاورزی در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری به کمک مسئولان مرتبط و حمایت مجموعه دادگستری نیاز دارد.

سید سعید فیاضی رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نیز گفت: توسعه بوم‌گردی‌ها در استان توسعه شتابان به خود گرفته است.

فیاضی تأکید کرد: تجار، فعالان اقتصادی و بازرگانان چهارمحال و بختیاری با طرح‌های گردشگری آشنا و از این طرح‌ها بازدید می‌کنند.

او توسعه زیرساخت‌های گردشگری را مؤثر در حفظ هویت محلی دانست و یادآور شد: شهرستان بروجن در مسیر گردشگری قرار دارد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری به پیشرفت سریع‌تر این شهرستان کمک می‌کند.

فتاح کرمی فرماندار بروجن نیز گفت: سال آینده تعداد تخت‌های گردشگری این شهرستان از ۱۸۰۰ تخت به ۲۵۰۰ تخت افزایش می‌یابد.

او تأکید کرد: حوزه‌های مرتبط با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجن در دولت سیزدهم متحول شده است.

علیرضا جیلان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم‌گردی اورگان چغاخور ۴۵ میلیارد ریال تامین و هزینه شد.

جیلان تأکید کرد: از این مبلغ ۱۵ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی و ۳۰ میلیارد ریال از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینی به وسعت یک‌هزار متر مربع با زیربنای ۱۵۰ متر مربع تامین شده است.

او افزود: اقامتگاه بوم‌گردی آورگان چغاخور شهرستان بروجن روزانه ظرفیت ۲۰ نفر اقامت و ۱۰۰ نفر پذیرایی دارد و زمینه اشتغال مستقیم پنج نفر را فراهم کرده است.

جیلان به راه‌اندازی اردوگاه گردشگری حاشیه گندمان شهرستان بروجن در زمینی به مساحت ۱۰هزار متر مربع اشاره و تصریح کرد: در این طرح هشت سیاه‌چادر عشایری نصب شده است و ظرفیت اقامتی ۱۰۰ نفر در شبانه‌روز را دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت سفره‌خانه سنتی در سیاسرد بروجن یادآور شد: این طرح در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۹۵۰ متر مربع با ۴۹۰ متر مربع زیربنا ساخته می‌شود.

او اضافه کرد: در زمان اجرای این طرح ۱۰ نفر به‌طور مستقیم مشغول به کار می‌شوند و تا یک‌سال دیگر تکمیل و بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

کد خبر 1403072101491
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha